The Garden Bar продължава с грижата към природата. Днес /30 януари 2014г./ осиновихме ново приятелче - МАЙМУНКА, която обаче ще живее в подходяща за нея среда в Зоопарк Варна. Там ще можете да я види всеки, който желае Маймунката е от мъжки пол и все още си няма име. Очакваме от вас, скъпи приятели, да ни дадете предложения за име. Пишете Вашите предложения под снимката в официалната ни страница...

Към статията

The Garden Bar се грижи не само за своите клиенти, но и за природата. Осиновихме си дърво и му осигурихме място на нашата тераса. Новият ни гост е вече факт, а лятото ще зарадва и вас с прохладна сянка...Повече снимки можете да видите в официалната ни Фейсбук страница:
https://www.facebook.com/gardenbarvarna...

Към статията

Не чакайте петък и събота за парти - направете си партито, когато на вас ви се иска! Всяка вечер от понеделник до събота различни тематични партита с различни ди джеи в The Garden Bar. Вие избирате кога да си купонясвате!

Само на 14-ти февруари (петък) по изключение по случай празника - музиката ще бъде Saint Valentines ALL HITS Party with DJ TOCY.
Начало: 21.00 ч.

В останалите дни тематичните...

Към статията

Не чакайте петък и събота за парти - направете си партито, когато на вас ви се иска! Всяка вечер от понеделник до събота различни тематични партита с различни ди джеи в The Garden Bar.
Вие избирате кога да си купонясвате!

Начало: 20,00 ч.
Вход: свободен

За резервации: 0898 785 888...

Към статията

Не чакайте петък и събота за парти - направете си партито, когато на вас ви се иска! Всяка вечер различни тематични партита с различни ди джеи в The Garden Bar. Вие избирате кога да си купонясвате!...

Към статията

Посрещнете Новата година със стил в конфортната атмосфера на The Garden Bar. КУВЕРТ САМО 20 лв., който включва консумация по абсолютно Ваш избор на същата стойност. Освен това ще получите като подарък от нас БЕЗПЛАТНО: баничка с късметче и участие в Новогодишната томбола на The Garden Bar. А с DJ TOCY партито Ви е гарантирано. Освен пийване предлагаме и кетъринг.
Вход: 0 лв.
Резервации: на място...

Към статията

НЕЩО НОВИЧКО в The Garden Bar:
За любителите на наргилета - всяка вечер от 20.00 до 00.00 ч. имате възможност да пушите наргилета с различни аромати и миксове: диня, пъпеш, лешник, дъвка, ягода, ябълка, шоколад. Предлагаме също и миксове с алкохол (турска ракия, уиски, водка).
...

Към статията

31.10.2013

Готови ли сте за Хелуийн? Не е български празник, но пък щом е празник - няма да го пропускаме я!
31 октомври (четвъртък) HАLLOWEEN PARTY и DJ ALEXANDER SHEITANOV - очакват ви СТРАААШНИ изненади :)
- Ще разполагате с БЕЗПЛАТЕН ГРИМЪОР от 19,00 до 23,00 ч. ако не ви е останало време да се "поукрасите Хелуийнски"
- БЕЗПЛАТЕН MAGIC SHOT за всички, които дойдат маскирани
- Ще има и наг...

Към статията