Да открием World Class 2019

Да открием World Class 2019
На 23 януари /сряда/ ще поставим начало на поредния вълнуващ сезон на World Class Bulgaria с коктейли от световна класа и подобаващо добро настроение. Ще ви очакваме от 20:30 ч. в The Garden Bar, Варна. Зад бара застава победителят в World Class Bulgaria 2018 - Павел Памукчиев /Pavel Pamukchiev/, който атрактивно ще ни забърка авторски коктейли и ще ни запознае с някои от новите тенденции в барманството. Поканени са всички любители на коктейлите, както и всички, работещи в сферата, за да се видим, почерпим и обменим опит :) вход: свободен начало: 20,30 ч. Powered by DJ A.Sheitanov - Black It ON За WORLD CLASS Мисията на WORLD CLASS е да вдъхновява хората да консумират по-качествени напитки, докато създават незабравими спомени. У дома или на бара, WORLD CLASS ни подканва да подхождаме към изтънчените питиета със същото внимание и високи изисквания, с които подхождаме към изтънчената храна. През последните девет години WORLD CLASS подкрепя, обучава и вдъхновява над 300 000 бармани по света и си партнира с най-изисканите питиета – колекцията на Diageo Reserve. WORLD CLASS е авторитетът в алкохолната индустрия, към който консуматорите се обръщат за информация относно най-новите напитки, тенденции, коктейлни рецепти и факти. WORLD CLASS организира WORLD CLASS Барман на годината – най-голямото състезание за бармани в света, където 57 от най-добрите бармани – доказали се на местните надпревари в своята страна, се състезават за титлата най-добрия барман в света.

15% отстъпка за всички именици ....!

15% отстъпка за всички именици ....!
Именниците да почерпят! През януари всички именици получават подарък от нас - 15 % отстъпка от сметката и комплимент диск- Winter Edition Promo Mix The Garden Bar 2018/2019 Dj Burlak /отстъпката не важи за продукти от промо менюто/ Постоянни промоции на бутилки и пакети с марков алкохол! Парти вечери от понеделник до неделя!

Кетъринг за Вашия празник от The Garden bar

Кетъринг за Вашия празник от The Garden bar
The Garden Bar, Varna предлага кетъринг от плата за вашия празник! Изберете между различни вкусове- месни, рибни, сирена или асорти.

Специални предложения от нашата кухня

Специални предложения от нашата кухня
Заповядайте в The Garden Bar и хапнете от невероятно вкусните ни предложения!